En la red

Instagram

Aniversari. Un any fotobloguejant


Així va començar tot. Poc temps abans cadascú feia el que podia en els seus blogs i ens vam començar a comentar la posibilitat de trobar-nos els que erem o veniem a Menorca. Aleshores a Sergio li van fer una entrevista al Menorca perquè els seu blog era dels més visitats i com que ja tenia vía directa va enviar aquesta foto al diari. Va ser la primera publicació en els medis. Ara ja com Associació fins i tot surten per la tele, ja han entrevistat als membres de la junta directiva diverses vegades a l'IB3. Vinga nois/ies, que us ho esteu currant molt bé. Que el ritmo no pare.
Feliç aniversari.

Podeu veure el link de l'Associació al marge.

5 comentarios:

Carol López dijo...

Per mi particularment aquesta fotografia va ser molt important. A través de la publicació de Sergio al Diari i veure aquesta foto va ser com vaig contectar amb el foro i amb vosaltres. Un gran descobriment ;)
Una abraçada Gloria.
Vina prest !!!!!

Danimenorca dijo...

felicitats a tots.

Conso Triay Coll dijo...

Feliç aniversari! Endavant!
Salutacions!

Catx dijo...

feliç anivarsari!!! sembla mentida lo q ha canviat el moviment fotoblogger a l'illa amb un any, un bon treball gent!!!

Anónimo dijo...

Hola Gloria-Magali , sempre seras la Magali per mi.Avui he passat per aqi i per el teu photoblog , Caram!! quin nivell . Ja me xplicaras que jo de "digital" no he fet gaire cosa , deu ser pel temps que tinc . Be un record desde galletolandia i molts petons

Jepi