En la red

Instagram

Havana

6 comentarios:

montse dijo...

Hola Glòria,
Veig que ja comencen a arribar fotos de La Havana. Soposo que encara hi deus estar... Pasat'ho molt bé!! i fins la tornada!!...
Una abraçada.

Odel dijo...

Supongo que lo habras disfrutado de ese precioso ciudad,digo preciosa por la fotos pues no he tenido el gusto de conocerla,pero esoero hacerlo a traves de las tuyas
Abrazos

CAROL dijo...

Hola Gloria, ja tenim aqui mostras del viatje :D , no se si encara hi deus ser, si es aixi, segueix disfrutant, sino, ja ens contarás com ha anat.
Una abraçada.

Gloria dijo...

Doncs sí, ja soc aqui, amb unes... 1200 fotos :DDD i un jeg lag terrible; el problema és escullir quina poso. El pais i la gent mhan agradat molt però tornes amb una sensació d'impotència per no poder fer res per ajudar-los a sortir de la precarietat en que viuen i la manca de llibertat. La Havana té com moltes ciutats una part "maca", encara que decadent, i uns barris super pobres i grisos i a més és una ciutat molt bruta. Té l'encant de la gent, els cotxes antics i els colors de l'Havana vella i els seus edificis. Altres poblacions com Trinidad, Cienfuegos... són una preciositat, ben conservats i nets, però en tot una cosa en comú: l'acoso al turista per demanar-te sabó o samarretes o bolis... fa pena la veritat. Ja anireu veient fotos, segurament farè un album amb un enllaç perquè són moltes.

Gràcies per seguir per aquí.

Pedro dijo...

hay que ver lo bien que has manejado las diferencias de luces en toda la imagen y como has salvado el azul del cielo. muy bien.

es curioso lo mucho que se parecen estas calles a las de mi ciudad, Cádiz.

Kepa dijo...

Ya regresaste!!!! bonita foto de la Habana. Espero que te lo pasaras bien.

Besos

P.D.: Mi madre hace mucho tiempo que no queire ni saber por donde ando jajajajaja