En la red

Instagram

Su paraíso personal



Esta foto no es mía, es de Robert, mi marido, y ese su edén particular que disfruta en sus escapadas en soledad. Me gustó la panorámica.

19 comentarios:

Anónimo dijo...

Felicita al teu marit doncs! M'ha agradat la gama de colors. Has pensat en pintar aquest paisatge? Jo encara no en sé prou però si en sabés com tu m'hi animaria... Per cert segueixo el teu blog de Nura Mura. Tens quadres xulos!
Laura

Anónimo dijo...

Gracias Laura.. Si que habia pensat pintar-lo i ara necessito obres, ja que segurament tindré un stan en una fira d'art i blocanters d'aquest estiu a Menorca, així que tinc molta feina!!.

Tu no tens blog on pugui visitar-te?.

Fran González dijo...

He visto tus ultimas fotos!! me gustan incluidas la de Robert!! os sigo a todos... pero no me da tiempo a escribir en los blogs de todos! jejeje Por Palma todo bien.
Saludos!!

Anónimo dijo...

este debe ser el paraiso en colores...

hasta pronto :-)

Anónimo dijo...

hola gloria, en Robert es un artista. A veure si obre el seu blog personal que es un tiu que té molt a dir.
Una abraçada pels dos.

Anónimo dijo...

Hola de nou Glòria!
Jo no tinc blog, tot just he començat a assistir a classes en un centre cívic un cop per setmana des de novembre, com que imagina't el nivell, jeje...
El que trobo és que enganxa tot això de la fotografia i la pintura, jo hi estic ben atreta!
Bé, t'animo a que pintis aquesta foto tan guapa i ens en mostris la teva obra.
Petons artista
Laura

Anónimo dijo...

Glòria, per cert! Ja ens diràs quan és aquesta fira d'art i blocanters. El meu marit és menorquí i jo catalana. Vivim a Badalona, així que les vacances les passem a "sa roqueta". Aviam si coincidim!
Laura

Anónimo dijo...

Laura, el meu blog NuraDuna hi ha un enllaç del del pintura i allà està anunciat. Per altra banda desde fa dos anys em donen una paradeta a la Fira d'artesania que es fa a Mercadal tots els dijous de juliol i agost, en el blog també hiha fotos i text d'això. Aquest any no se... depèn qui guany les eleccions al maig...però suposo que sí. Així que sóc fàcil de trobar. Ja posarè la informació quan ho sàpigue segur.

Petons i gràcies.

Mel.la dijo...

Hola Glòria, bonica fotografía la de Robert, també en sap, jo he vist fotos on surts tu o sigui que les ha fet ell, que son ben boniques, en tinc una de preferida, a la ets a la casa, jo com es diu a Fornells a la casa del que es cuida del port, es tota negre i tu assentada en una finestra, ja saps quina es, molt bonica. Fins aviat.

Gloria Álvarez dijo...

Ja se quina dius, Lídia, es a Cas Contramaestre, que el van arreglar fa poc. Sí que es maca aquella foto, si.

Laura, ¿ets per casualitat la Laura que fa fotografiar l'Angel?..

Anónimo dijo...

Quina foto més xula!! Felicita i saluda de part meva al teu marit!.

Sergio Vargas dijo...

Muy chula!,a ver si convences al Robert para que nos enseñe mas fotos!, Saludos!

Anónimo dijo...

Hola Glòria!
Sí, efectivament sóc jo. Conec n'Àngel pel meu marit. Tots dos varen estudiar a Vilanova i la Geltrú i jo hi tinc una bona amiga allà i ja saps... divina joventud, de fiesta en fiesta... Així que el meu marit s'ha quedat més temps aquí del que en un principi havia previst.
Ei per cert! A l'estiu et vindrem a fer una visiteta!
Laura

Odel dijo...

Felicita al teu marit per la fotografia es mol bonica ,y el paisatge també

montse dijo...

Quina foto més maca i quin racó més ben triat pels moments de soletat. Diga-li al teu marit que té molt bon gust!!...
LLegeixo els comentaris i ens anem trobant tots els que voltem els vostres blogs i una mica d'aquí i una mica d'allà us vaig coneixen, o si més no fent-me una idea de com sou i de la vostra vida.
Ja m'agrada ja!!...
Una abraçada!!...

Anónimo dijo...

En vista del éxito de la foto de Robert... quizá que cambie el titulo del blog: SU PUNTO DE VISTA... y cuelgue sus fotos... ¡que mala es la envidia >:( Gracias de su parte por los comentarios.

Kepa dijo...

Se me ha escapado una lagrimilla, que recuerdos....yo diría que es Es Grau, donde me dí una vueltita en kayak...y en esa calita casi solitaria me dí un chapuzón tras desembarcar con el kayak....IMPRESIONANTE

Muchos besos

Anónimo dijo...

Edén, tú lo has dicho. Precioso paisaje.
Besos

Angel Gomila dijo...

bueno, creo que soy el último en felicitar a Robert, pero Gloria él no debe pintar tan bien como tú! ¿?

venga, petons a los dos